Log ind

Her kan du logge ind med de oplysninger (email og kodeord) du lavede ved oprettelse.

Har du ikke tilmeldt dig endnu? Så klik her. 

Har du problemer med dit login?

HVIS DU IKKE KAN LOGGE IND
Hvis du ikke kan logge ind, kan det være fordi du har tastet din e-mail eller adgangskode forkert.
Sørg for at skrive din mail bogstav for bogstav selv, og IKKE lade din telefon/computer/tablet autoudfylde din email - vi kan nemlig sommetider opleve, at der bliver sat et mellemrum ind efter mailen på den måde, uden man lægger mærke til det.

Hvis du ønsker en ny adgangskode skal du klikke på glemt adgangskode og derefter vil du få tilsendt en ny kode på din mail - denne kan godt ende i spam/uønskede mails. Vær opmærksom på store og små bogstaver, når du skriver dit login, og at din mail er stavet korrekt og uden mellemrum til sidst.  Får du en fejlmelding om, at din profil ikke er aktiveret, når du forsøger at logge ind, skyldes det, at du ikke har trykket på aktiveringslinket, som du fik i velkomstmailen, da du blev tilmeld forløbet. Sørg derfor for, at du har aktiveret din profil via linket i mailen inden du logger ind. Husk at kigge efter i uønsket post.

HAR DU IKKE MODTAGET EN VELKOMSTMAIL?
Hvis du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen, og du ikke har modtaget en velkomstmail, kan det skyldes, at mailen er endt i din spam/uønsket post-mappe. Tjek efter om den ikke ligger her. Vær også opmærksom på, at du indtaster din mail korrekt, når du tilmelder dig forløbet.